عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

فلسطین سفیر خود در بحرین را فراخواند

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در اعتراض به توافق رژیم صهیونیستی و بحرین برسر عادی‌سازی روابط، سفیر فلسطین در منامه را فراخواند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از سفیر این کشور در بحرین خواست که منامه را ترک کند.

صائب عریقات، دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش «ساف» به شبکه تلویزیونی «فلسطین» گفت که عباس در اعتراض به توافق بحرین با رژیم تل‌آویو، سفیر خود در بحرین «خالد عارف» را فراخوانده است.

تشکیلات خودگردان فلسطین سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) در بیانیه‌‌های جداگانه‌ای توافق مذکور را به شدت محوم کرده و آن را «خیانت به قدس و فلسطین» دانسته است.

دیگر گروه‌های فلسطینی از جمله حماس و جهاد اسلامی نیز این توافق را محکوم کرده و آن را تلاشی از سوی آمریکا، بحرین و رژیم تل آویو جهت اجرای معامله قرن دانسته‌اند که به دنبال حذف آرمان فلسطین است.

تشکیلات خودگردان از بحرین خواسته هرچه سریعتر از این توافق عقب‌نشینی کند؛ چرا که این اقدام تضعیف طرح ابتکار عمل صلح عربی است.

بر اساس طرح صلح عربی که به ابتکار پادشاه سابق سعودی مطرح شده، کشورهای عربی شرط کرده‌اند که در صورت تشکیل کشور فلسطین بر اساس طرح دو دولتی، حاضر خواهند بود «موجودیت اسرائیل» را به رسمیت شناخته و روابط خود با این رژیم را عادی‌سازی کنند.

اعلام توافق بین امارات عربی و بحرین با رژیم اشغالگر قدس، طرح دو دولتی (دولت فلسطین و دولت اسرائیل در فلسطین تاریخی) و ابتکار عمل ملک عبدالله را نقض کرده و بدون تحقق حقوق منصوص فلسطینی‌ها در قطعنامه‌های شورای امنیت، روابط با رژیم مذکور را وارد مرحله عادی‌سازی کرده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده